Zdravstvena osiguranja

Cijeni svoje zdravlje

Zdravstvena osiguranja

Kao osiguravatelj života i zdravlja, Vienna osiguranje Vam želi ponuditi proizvode koji Vam nude maksimalnu sigurnost i predstavljaju podršku u životnim situacijama u kojima najviše trebate pomoć.

U saradnji s osiguravajućim društvom Vienna osiguranje pružamo Vam mogućnost ugovaranja osiguranja od nezgode u bilo kojoj Sberbank BH poslovnici.

Osiguranje za slučaj hirurških intervencija

Osiguranje za slučaj izvršenih hirurških intervencija Vienna osiguranja d.d. je proizvod koji će Vam olakšati periode oporavka nakon operativnih zahvata. Ova polica pokriva 300 operativnih zahvata i mogu je ugovoriti zdrave osobe od 18 do navršenih 65 godina života te obezbijediti sebi isplatu fiksne osigurane sume. Osigurane sume zavise od klase hirurške intervencije i mogu iznositi 300 - 3.000 Eura.

Pri tome, možete imati više od jedne police osiguranja za slučaj hirurških intervencija i unaprijed se pobrinuti za veći nivo finansijske sigurnosti u budućnosti.

Pored pokrića za Vas, polica uključuje i pokriće za Vašu djecu od navršene 3 do navršenih 18 godina života sa 1/3 osigurane sume roditelja. Sve što radimo danas je za bolje sutra, stoga omogućite sebi i svojoj porodici osiguranje na vrijeme.

Osiguranje za slučaj hirurških intervencija ugovorite u našoj najbližoj poslovnici.

Putno zdravstveno osiguranje

Bilo da putujete u inostranstvo, poslovno ili na odmor, zaštita od nepredviđenih rizika koju omogućava polica putnog zdravstvenog osiguranja se treba naći na vrhu popisa obaveznih stvari. Putno zdravstveno osiguranje putem Sberbank BH kanala na Viber aplikaciji se može  zaključiti za putovanje u bilo koju destinaciju na svijetu te za bilo koji broj dana. Idealna je opcija i za osobe koje borave izvan BiH na određeno vrijeme kao npr. na studijskim putovanjima ili za studente koji provode semestar u inostranstvu. Grupno putno zdravstveno osiguranje moguće je ugovoriti i za manje grupe od minimalno tri osobe, a mogu ga imati i svi strani državljani koji žive i rade u BiH.

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pokriva sve troškove hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog nastanka bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja isključivo za vrijeme privremenog boravka u inostranstvu.

Osiguranici mogu biti samo osobe čije je stalno mjesto boravka Bosna i Hercegovina, a koji nisu u vrijeme isteka ugovora o osiguranju stariji od 75 godina.

Ukoliko često putujete, možete ugovoriti godišnju policu osiguranja sa definisanim maksimalnim brojem dana trajanja putovanja i neograničenim brojem ulazaka i izlazaka iz države.

Putno zdravstveno osiguranje moguće je ugovoriti za zemlje Evrope (uključujuću Tursku i Rusiju) i za Cijeli svijet. Sve što radimo danas je za bolje sutra, stoga omogućite sebi i svojoj porodici osiguranje na vrijeme.

Putno zdravstveno osiguranje ugovorite putem Sberbank BH Viber kanala: https://www.viber.com/sberbankbh

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Robni krediti

Robni krediti

Uživajte u kupovini bez kamate i naknade

Više
 Elektronski izvod

Elektronski izvod

Mjesečni pregled transakcija po bankovnom računu

Više