Sberbank srijeda

Ostvarite popuste plaćajući karticama

Svake srijede popusti vrijede

Idealan dan za kupovinu

 

Srijeda je zaista idealan dan za kupovinu, a Sberbank srijeda je tu za vas cijelu ovu godinu.

 

Srijeda je idealan dan za kupovinu. Sberbank BH vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici Sberbank kartica pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom Sberbank debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%, dok vas u Techno Shop trgovinama očekuje popust od 15% na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa.

Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u  Konzumu i Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa Sberbank platnom Pika Karticom.

Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika i Peko prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom Sberbank BH karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. Ove godine u programu imamo i novog partnera Plaza parfumerija kod kojih ostvarujete 10%. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.

U Meklineu, ovlaštenom Apple trgovcu, ostvarite popust od 10% sa bilo kojom Sberbank BH karticom na kompletan Apple asortiman. Akcija se odnosi na kupovinu iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i sve Apple dodatke. Također, kod našeg partnera AT Store ostvarite popust od 10% na Apple futrole i odabrane Apple dodatke.

Ako ste imali namjeru opremiti svoju djecu najkvalitetnijom dječijom odjećom, onda to možete i učiniti kod našeg partnera Okaidi uz 10% popusta na cjelokupan asortiman.

I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Štedni računi

Štedni računi

Ušteđevina uvijek dostupna

Više
 Extra penzionerski paket

Extra penzionerski paket

Plaćajte račune bez provizije

Više