Sberbank srijeda

Ostvarite popuste plaćajući karticama

Svake srijede popusti vrijede

Idealan dan za kupovinu

 

Srijeda je zaista idealan dan za kupovinu, a Sberbank srijeda je tu za vas cijelu ovu godinu.

Srijeda je idealan dan za kupovinu. Sberbank BH vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici Sberbank kartica pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom Sberbank debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%.

Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa Sberbank platnom Pika Karticom.

Kupite bilo koji proizvod uz plaćanje Sberbank platnom Pika Karticom u Konzumu i dobit ćete kupon za popust od 10% za kupovinu srijedom. Kada iskoristite taj kupon dobit ćete novi.

Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika i Peko prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom Sberbank BH karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. Ove godine u programu imamo i novog partnera Plaza parfumerija kod kojih ostvarujete 10%. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.

Ove godine se nadamo da ćemo malo više putovati, u odnosu na prethodnu zato ne zaboravite da kod Sol Azur ostvarujete 10% popusta na ukupnu ponudu željene destinacije.

Ukoliko trebate novi telefon, tablet, laptop ili PC ljubazna ekipa Mekline će vam pomoći da odaberete najbolje za sebe, ostvarujući popust od 10% također sa bilo kojom Sberbank BH karticom.

I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Tekući račun

Tekući račun

Račun koji otvara mnoštvo mogućnosti

Više
 Dječiji štedni račun

Dječiji štedni račun

Štedi marke kod Sberbanke!

Više
 Studentski račun

Studentski račun

Otvori račun za 0,00KM i sam upravljaj svojim finansijama  

Više