Nagradna igra

Havana  te zove!

Ovog ljeta putujte kroz vrijeme

Koncert grupe Cubismo

Havana te zove

 

Osjetite čari Havane, uz zavodljive taktove salse i latino jazza, oldtajmere, i veseli Cubismo.
Ljeto je konačno stiglo, i zato dođite da zajedno uživamo u nezaboravnoj latino noći, putujući kroz vrijeme, daleko od buke, stresa i stvarnosti.

Koncert je poklon gradu, i sastavni je dio kampanje za nagradnu igru "Havana te zove" koju organizuju Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines. Sretni dobitnik će uživati u idealnom odmoru na kojem će ga dočekati filmski prizori. Vedri i nasmijani Kubanaci sjede ispred svojih kuća dok igraju šaha, i pijuckaju osvježavajuće piće. U pozadini se čuje dječija graja i taktovi zavodljive salse. Sve ove prizore posmatrate dok se vozite u taksiju iz 1950. godine jer oldtajmeri su zaštitni simbol ovog grada i države.

No, u međuvremenu prije nego izvučemo sretnog dobitnika koji će otputovati na Kubu, zabavimo se i zaplešimo zajedno uz Cubismo jer samo za vas Havanu smo doveli u Sarajevo.

Pravila nagradne igre

Havana te zove

Nagradna igra se organizuje u saradnji Sberbank BH d.d., Mastercard, Turkish Airlines i traje 63 dana i to u periodu od 10.06.2019. godine do 12.08.2019. godine.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard, Mastercard platne Pika kartice, Mastercard Premium kao i Mastercard Gold kartice Sberbank BH d.d. sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu pobrojanim karticama na bilo kom prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard karticu na svijetu, u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Sberbank BH d.d. će nagraditi 11 sretnih dobitnika sa sljedećim nagradama:

  1. Glavna nagrada: dvije avionske karte biznis klasom (za relaciju Sarajevo – Istanbul – Havana – Istanbul – Sarajevo) i 5 noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica u Havani u dvokrevetnoj sobi.
  2. Deset ruksaka – po jedan za svakog dobitnika.

Izvlačenje sretnih dobitnika u nagradnoj igri održat će se 22.08.2019. godine u prostorijama Sberbank BH d.d.

Detaljna pravila nagradne igre "Havana te zove" nalaze se ovdje.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Sberbank platna Pika Kartica

Sberbank platna Pika Kartica

Kartica kojom plaćate na rate gdje i kad god poželite, širom svijeta 

Više
 Slobodna dječija štednja

Slobodna dječija štednja

Štedi marke kod Sberbanke!

Više
 Platni promet

Platni promet

Unutrašnji i vanjski platni promet

Više