Bankomat koji ne jede kartice

Brz i jednostavan pristup gotovini

Karakteristike

Sberbank BH je prva banka u Bosni i Hercegovini koja je uvela novu generaciju bankomata koji nude uslugu beskontaktnog podizanja gotovine. Ova inovativna usluga osim klijentima Sberbank BH, dostupna je i klijentima drugih banaka koji posjeduju karticu za beskontaktno plaćanje. Kartica je sve vrijeme u rukama klijenta, koji nema strah da će mu bankomat greškom zadržati karticu. Vodeći računa o sigurnosti korisnika, kartica će biti automatski blokirana ukoliko se pogrešan PIN unese tri puta. Tada vlasnik kartice treba posjetiti svoju banku da odblokira karticu. Klijenti koji nemaju beskontaktnu karticu će također moći podizati gotovinu i provjeravati stanje na računu na uobičajen način kao i dosada

Od sada provođenje transakcija je brže, jednostavnije i sigurnije. Bankomati sa ovom funkcionalnošću označeni su posebnim simbolom „beskontaktne transakcije“. Transakcija započinje prislanjanjem kartice na čitač, te se nastavlja unosom PIN-a koji je na bankomatu potreban za sve transakcije, neovisno o iznosu. 

Instaliranjem bankomata nove generacije koji su opremljeni za digitalnu eru bankarstva, Sberbank BH svojim klijentima je omogućila potpuno novo korisničko iskustvo.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Western Union

Western Union

Transfer novca za samo nekoliko minuta na neku od lokacija u preko 200 zemalja

Više
 Dječiji štedni račun

Dječiji štedni račun

Štedi marke kod Sberbanke!

Više