Karijera u Sberbank

Pridružite se timu najdinamičnije banke u BiH.

Odlučili ste se da napravite karijeru u Sberbank BH. Šta je Vaš slijedeći korak? Dajemo Vam kratak pregled kako da konkurišete za posao i koji su koraci pred Vama prije nego što nam se pridružite. Naš Sektor Upravljanja ljudskim resursima prikupio je korisne savjete za Vas.

Tražite prilike
Drago nam je što ste iskazali interesovanje da postanete dio našeg tima. Upoznajte se sa trenutnim prilikama za posao na našoj web stranici.
Mi smo organizacija koja se širi i nudi nekoliko prilika za iskusne profesionalce, ali i nadarene studente koji su spremni da ostvare svoju karijeru zajedno sa nama.

Konkurišite online
Konkurišite online za posao koji smatrate da Vam savršeno odgovara!

Intervju
Ukoliko ispunjavate sve uslove za radno mjesto, kontaktirat će Vas naš Sektor Upravljanja ljudskim resursima koji će Vas voditi kroz proces razgovora i odgovarati Vam na pitanja koja se tiču posla.
Tok razgovora može se razlikovati, zavisno od radnog mjesta za koje ste se prijavili. Obično Vas pozivamo u naše prostorije na razgovor sa predstavnikom Sektora Upravljanja ljudskim resursima, Vašim budućim nadređenim i eventualno sa drugim rukovodećim službenicima Sberbank BH.

Procjena
Kako bi se izvršila procjena Vaših vještina za postizanje uspjeha na datom radnom mjestu, posebni testovi mogu biti dio procesa zapošljavanja.

Ponuda za posao
Čestitamo! Bili ste uspješni i mi smo spremni da Vam ponudimo posao. Naš Sektor Upravljanja ljudskim resursima kontaktirat će Vas telefonom, a ponuda će Vam biti predočena usmenim putem. Nakon telefonskog poziva, dostavljamo Vam pismenu ponudu putem e-maila.

Postajete član našeg tima
Prije zasnivanja radnog odnosa neophodno je dostaviti potrebnu dokumentaciju, a o sadržaju iste biti ćete blagovremeno obaviješteni. Na samom početku rada u Sberbank BH novi zaposlenik prolazi proces organizacijske socijalizacije i uvodne orijentacije. Kroz ovaj proces vodi Vas zaposlenik iz Sektora Upravljanja ljudskim resursima koji Vam pomaže da uspješno započnete svoj rad u Sberbank BH.

Prijavite se na konkurs, ili pošaljite samoinicijativnu prijavu

Otvori aplikaciju

Karijera u zemljama Srednje i Istočne Evrope

Pogledajte video