Paketi za poduzetnike - Jedinstvena cijena za više usluga i dodatne pogodnosti.

„Nakon niza veoma atraktivnih proizvoda plasiranih poduzetnicima, Sberbank BH je proširila ponudu proizvoda namijenjenu ovim klijentima obzirom da oni kao pokretačka snaga ekonomije zauzimaju značajno mjesto u našoj poslovnoj strategiji. Zadovoljstvo mi je što smo olakšali poslovanje poduzetnicima uvođenjem Plus paketa kojim im omogućavaju bolju mobilnost i fleksibilnost poslovanja“, izjavio je Jasmin Spahić, direktor Poslovanja sa stanovništvom i poduzetnicima u Sberbank BH.

„Paketi su i cjenovno povoljniji u odnosu na ponudu na tržištu“, naglasio je Spahić.

Osim navedenih pogodnosti Sberbank BH Plus paketi za poduzetnike uključuju transakcijski i devizni račun, polog pazara bez naknade, SMS bankarstvo, internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, MasterCard business karticu bez naknade za vođenje računa, te VISA Electron business karticu bez upisnine i članarine.  


„Basic“ i „Superior“ su dva nova paketa proizvoda za poduzetnike koji su od početka decembra u ponudi Sberbank BH. Ovi paketi sadrže niz pogodnosti kao što su niže naknade za obradu kreditnih zahtjeva, niže kamatne stope na kredite, povoljnije kamatne stope na depozite, usluge asistencije, te popuste kod osiguravajućeg društva.