Od apliciranja do isplate kredita potrebno je samo 55 minuta

Sberbank BH posebnu pažnju posvećuje vremenu klijenata

Od apliciranja do isplate kredita potrebno je samo 55 minuta

 

Sberbank BH je krenula sa tradicionalnom zimskom akcijom brzih kredita. Nakon kredita za tri, odnosno dva sata, ovogodišnja ponuda su brzi krediti čiji proces odobravanja nakon predaje kompletne dokumentacije traje svega 55 minuta, što je jedinstvena ponuda na tržištu. Banka posebnu pažnju posvećuje vremenu klijenata, te je vođena time pored izuzetno kratkog perioda odobravanja kredita, omogućila i realizaciju potvrde o prebivalištu u poslovnicama Sberbank BH, čime je proces apliciranja dodatno unaprijeđen.

"Potrebe i očekivanja klijenata ključni su pokretač unaprjeđenja poslovnih procesa koji su omogućili ovu jedinstvenu ponudu na tržištu. Želimo našim klijentima u periodu godine kada su im sredstva najpotrebnija omogućiti brzu isplatu neophodnih novčanih sredstava uz vrlo atraktivnu kamatnu stopu", izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora Maloprodaja u Sberbank BH.

Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM, a rok otplate do 5 godina. Krediti se odobravaju uz fiksnu kamatnu stopu. Više detalja možete potražiti na https://www.sberbank.ba/bs/stanovnistvo/brzi-kes-kredit  ili u najbližoj poslovnici banke.